Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Kronenburg Vernieuwt


Op deze pagina en op onze Facebookpagina plaatsen we updates en foto's. Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels van Kronenburg gewoon geopend. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk plaats buiten de openingsuren.

Update maart: Eat&Meet-plein en meer

Update maart: Eat&Meet-plein en meer

19 maart 2024

Nieuwe winkels, verhuizingen van vertrouwde ondernemers en andere veranderingen: de vernieuwingen in Kronenburg zijn in volle gang! In deze blog geven we je een update van de laatste ontwikkelingen en wat er in de toekomst nog gaat komen.

Er zijn de afgelopen maanden al een aantal winkels verhuisd naar een nieuwe locatie in Kronenburg, zoals Norah en Jeans Centre. Maar de belangrijkste vernieuwingen van aankomende fase zijn te vinden aan de westkant, in de buurt van ALDI en C&A. Zo beginnen we aan de bouw van een nieuwe entree, zullen nog een aantal bestaande winkels verhuizen naar een voor hen nieuwe plek en zal er een nieuwe, inpandige bevoorradingsplek worden gemaakt.

Verder zullen we dit jaar meerdere gevestigde horecagelegenheden samenbrengen op één sfeervol plein: het Eat&Meet-plein. Hier kun je genieten van al het lekkers dat Kronenburg te bieden heeft. Daarnaast vind je hier ook verschillende voorzieningen, zoals toiletten en openbare zitgelegenheden. Om dit horecaplein te realiseren, zijn inmiddels al tientallen winkels verhuisd naar de huidige, gemoderniseerde modestraat.

De nieuwe entree, het Eat&Meet-plein en de andere vernieuwingen zullen naar verwachting mei 2024 van start gaan en eind 2025 afgerond worden. De werkzaamheden aan Kronenburg vinden gefaseerd plaats, wat betekent dat we gewoon open blijven gedurende de gehele herontwikkeling voor al jouw shopplezier! 🛍️


Op de hoogte

Volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel detail te missen van alle vernieuwingen in en om Kronenburg.

Kronenburg verwelkomt vier vertrouwde winkels in de vernieuwde winkelstraat!

Kronenburg verwelkomt vier vertrouwde winkels in de vernieuwde winkelstraat!

2 januari 2024

Goed nieuws, shopaholics! Kronenburg staat op het punt om te schitteren met de verhuizing van vier vertrouwde winkels naar een gloednieuwe plek in het nieuwbouwgedeelte. Ziengs, Norah, Jeans Centre en Game Mania zullen begin dit jaar de show stelen in deze bruisende winkelstraat. Deze bekende winkels, die al jaren in het centrum zijn gevestigd, maken de verhuizing naar een nieuwe omgeving met frisse en moderne winkels. Bereid je voor op een levendige winkelstraat vol mode, schoenen en games! 👠🎮 

Wil je alvast weten waar je ze kunt vinden? Ontdek het op onze nieuwe plattegrond!

Plattegrond nieuwbouwdgedeelte


Blijf op de hoogte
 
Deze veranderingen zijn slechts een voorproefje van Kronenburg's grootschalige vernieuwing. Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates, en mis geen enkel detail van de verbouwing. Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste winkels, aanbiedingen, evenementen en meer! Kronenburg vernieuwt, en jij bent uitgenodigd om deel te nemen aan dit opwindende hoofdstuk. 

Kronenburg vernieuwt!

Kronenburg vernieuwt!

30 oktober 2023

Het is zover! Kronenburg staat aan de vooravond van de eerste vernieuwingsfase. De eerste zichtbare stap daarin is het verhuizen van een aantal bestaande ondernemers uit het centrum naar het nieuwbouwgedeelte van kronenburg. Deze ondernemingen krijgen allemaal een fonkelnieuwe locatie met een geheel nieuwe winkel, waardoor dit gedeelte binnenkort verandert in een bruisende winkelstraat.


Welke winkels kun je straks vinden in de vernieuwde winkelstraat?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett en Blokker vind je straks in het vernieuwde gedeelte.

Hoewel al deze winkels al aanwezig zijn in Kronenburg, verhuizen ze dus binnenkort naar hun nieuwe locaties met frisse en moderne winkelruimtes. Totdat deze nieuwe winkels volledig zijn ingericht, kun je de winkel gewoon blijven bezoeken op hun huidige plek.

En wanneer gaan ze open?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett, Blokker - en wie weet nog een andere verrassende winkel - zijn van plan om hun nieuwe winkels te onthullen in het eerste half jaar van 2024. Binnenkort kun je hun nieuwe locatie en collecties bewonderen.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over Kronenburg en volg onze socialmediakanalen voor meer nieuwtjes over de verbouwing. Tot snel! 🛍️

Vernieuwde plattegrond

Eerdere vernieuwingen

The Point

Het servicehart van Kronenburg

Max Mobiel

Ritjes voor mindervaliden