Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Kronenburg Vernieuwt


Op deze pagina en op onze Facebookpagina plaatsen we updates en foto's. Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels van Kronenburg gewoon geopend. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk plaats buiten de openingsuren.

Kronenburg vernieuwt!

Kronenburg vernieuwt!

30 oktober 2023

Het is zover! Kronenburg staat aan de vooravond van de eerste vernieuwingsfase. De eerste zichtbare stap daarin is het verhuizen van een aantal bestaande ondernemers uit het centrum naar de huidige ‘modestraat’. Deze ondernemingen krijgen allemaal een fonkelnieuwe locatie met een geheel nieuwe winkel, waardoor dit gedeelte binnenkort verandert in een bruisende winkelstraat.


Welke winkels kun je straks vinden in de vernieuwde winkelstraat?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett en Blokker vind je straks in het vernieuwde gedeelte.

Hoewel al deze winkels al aanwezig zijn in Kronenburg, verhuizen ze dus binnenkort naar hun nieuwe locaties met frisse en moderne winkelruimtes. Totdat deze nieuwe winkels volledig zijn ingericht, kun je de winkel gewoon blijven bezoeken op hun huidige plek.

En wanneer gaan ze open?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett, Blokker - en wie weet nog een andere verrassende winkel - zijn van plan om hun nieuwe winkels te onthullen in het eerste half jaar van 2024. Binnenkort kun je hun nieuwe locatie en collecties bewonderen.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over Kronenburg en volg onze socialmediakanalen voor meer nieuwtjes over de verbouwing. Tot snel! 🛍️

Vernieuwde plattegrond

Eerdere vernieuwingen

The Point

Het servicehart van Kronenburg

Max Mobiel

Ritjes voor mindervaliden