Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Kronenburg vernieuwt!

30 oktober 2023

Het is zover! Kronenburg staat aan de vooravond van de eerste vernieuwingsfase. De eerste zichtbare stap daarin is het verhuizen van een aantal bestaande ondernemers uit het centrum naar het nieuwbouwgedeelte van kronenburg. Deze ondernemingen krijgen allemaal een fonkelnieuwe locatie met een geheel nieuwe winkel, waardoor dit gedeelte binnenkort verandert in een bruisende winkelstraat.


Welke winkels kun je straks vinden in de vernieuwde winkelstraat?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett en Blokker vind je straks in het vernieuwde gedeelte.

Hoewel al deze winkels al aanwezig zijn in Kronenburg, verhuizen ze dus binnenkort naar hun nieuwe locaties met frisse en moderne winkelruimtes. Totdat deze nieuwe winkels volledig zijn ingericht, kun je de winkel gewoon blijven bezoeken op hun huidige plek.

En wanneer gaan ze open?

Specsavers, Nelson, vanHaren, Xenos, Holland & Barrett, Blokker - en wie weet nog een andere verrassende winkel - zijn van plan om hun nieuwe winkels te onthullen in het eerste half jaar van 2024. Binnenkort kun je hun nieuwe locatie en collecties bewonderen.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over Kronenburg en volg onze socialmediakanalen voor meer nieuwtjes over de verbouwing. Tot snel! 🛍️