Vandaag geopend 09:00 - 18:00


Maak kennis met The Point: hét servicehart van Kronenburg! Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken.

The Point is op maandag en zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 en op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00.

The Point, jouw plek om…

✔️ De enige echte Max Mobiel te boeken
✔️ Vragen te stellen bij de informatiebalie
✔️ Pakketjes weg te brengen of op te halen
✔️ Gratis een powerbank, buggy of rolstoel te lenen
✔️ Je mobiele telefoon op te laden
✔️ Je OV-chipkaart op te waarderen
✔️ Pasfoto’s te maken
✔️ Veilig te pinnen


information7 Created with Sketch.

Informatiebalie

Bij de informatiebalie van The Point kun je terecht met al je prangende vragen over het winkelcentrum. De hosts van The Point staan je graag te woord om je verder te helpen. Kom dus snel eens langs voor een vraag, een praatje of een van de andere services van The Point.

Openingstijden:

Maandag | 12:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag | 12:00 - 17:00 uur
Zondag | Gesloten
* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-11119053 of stuur een mailtje naar thepoint@winkelcentrumkronenburg.nl

Adres

Kronenburggallerij 1
6831 ET Arnhem

 

Kijk voor de actuele openingstijden op onze openingstijden pagina.

Lees meer

Max Mobiel

De meest vernieuwende dienst die wordt aangeboden vanuit The Point is de Max Mobiel. De Max Mobiel is een dienst waarbij mensen met een mobiliteitsbeperking die in de wijk wonen voor slechts een €1,00 per rit o.a. van- en naar het winkelcentrum gebracht kunnen worden. Maar het tarief geldt ook voor andere ritten binnen de wijk.

De halteplaats bevindt zich op het horecaplein waar je in- en uit kunt stappen. 

Boek nu je rit!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-11119053 of stuur een mailtje naar thepoint@winkelcentrumkronenburg.nl

Max Mobiel video
Lees meer

Geldautomaat

The Point is van alle gemakken voorzien. Een geldautomaat kan daarom niet ontbreken. Daarom is The Point trotse eigenaar van een Geldmaat. Hiermee kun je veilig en snel pinnen.

 

 

 

 

 

 

Pakketkluis

In de pakketkluis kun je gemakkelijk pakketjes ophalen en retourneren. De pakketjes worden bewaard op naam in een kluis en worden vervolgens gesorteerd en meegegeven aan de pakketservice. Heb je een pakketje besteld en The Point als ophaalpunt gekozen? Dan kun je hem natuurlijk op komen halen.

Er zijn twee pakketkluizen aanwezig. De eerste pakketkluis van de Buren bevindt zich in the Point en de tweede POSTNL pakketkluis bevindt zich net buiten the Point, naast Eltink Naaimachines. 

 

Lees meer

Pasfoto's maken

Stap eens binnen bij Maarten's Fotohoek en binnen een handomdraai heb je jouw nieuwe pasfoto’s in de hand. Kom maar op met dat nieuwe paspoort of rijbewijs!

Maarten's Fotohoek zit bovenaan de roltrap op het Hemaplein.

 

 

 

 

 

 

Lees meer

OV-chipkaart opladen

Weinig dingen zijn vervelender dan een OV-chipkaart met te weinig saldo. Daarom kun je bij The Point je OV opwaarderen. Zo weet je zeker dat je na een lekker dagje shoppen terug naar huis kan. Wel zo handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Uitleenservice

Rolstoel of buggy uitleen

In Kronenburg vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Daarom is het mogelijk om bij The Point gratis een buggy of rolstoel te lenen.

Powerbank uitleen

Ben jij jouw oplader vergeten en kun je niet stoppen met shoppen maar wil je graag je telefoon bij je houden? Leen dan een van onze powerbanks en jouw telefoon gaat 100% opgeladen mee naar huis aan het einde van je shopsessie!

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-11119053 of stuur een mailtje naar thepoint@kronenburg.nl

Lees meer

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren tijdens het shoppen? Informeer dan bij The Point naar de gevonden voorwerpen. Voorheen werden deze verzameld bij de beveiliging maar nu ligt alles op een centraal punt. Ook als je iets gevonden hebt wat niet van jou is, kun je dat afgeven bij The Point en zij bewaren netjes alles totdat het opgehaald wordt. 

Telefoonnummer: 06-11119053

E-mail: thepoint@kronenburg.nl

Lees meer

Koffieklets

Heb je een plekje nodig om even te werken, bij te praten of te babbelen met een van onze toppers? Schuif dan lekker aan bij onze koffiekletstafel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AED & EHBO

Doen er zich calamiteiten voor of is er een noodgeval? Meld dit dan aan de beveiliging of bij een medewerker van The Point. Zij zijn gekwalificeerd EHBO'er en zijn voorzien van een AED.

Naast the Point, is er in winkelcentrum Kronenburg op 4 andere plekken een AED aanwezig. Deze vindt u bij de winkel van Intertoy’s, Albert Hein en naast de Mac Donalds. De vierde AED bevindt zich in het beveilgingskantoor waar Trigion is gehuisvest.

Lees meer

Maak kennis met The Point: hét servicehart van Winkelcentrum Kronenburg! 

Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken. Bij het servicepunt staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. Wil jij ook gebruik maken van alle praktische services die Kronenburg te bieden heeft?