Vandaag geopend 09:00 - 21:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Kronenburg dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Daan Tesselhoff is leasing manager voor Winkelcentrum Kronenburg.

e-mail: daan.tesselhoff@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Kronenburg Arnhem 

Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 38.000 m² waarin 110 winkels en restaurants zijn gevestigd. Kronenburg wordt jaarlijks door circa 5.5 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Kronenburg 

Matthijs Lindeman is asset manager voor Winkelcentrum Kronenburg.

e-mail: matthijs.lindeman@wereldhave.com 

Hij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum Kronenburg. 

 

Managementkantoor Kronenburg
Kronenburgpassage 101
6831 EL, Arnhem

 

Winkelcentrum Kronenburg is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave