Vandaag geopend 09:00 - 21:00

Update maart: Eat&Meet-plein en meer

19 maart 2024

Nieuwe winkels, verhuizingen van vertrouwde ondernemers en andere veranderingen: de vernieuwingen in Kronenburg zijn in volle gang! In deze blog geven we je een update van de laatste ontwikkelingen en wat er in de toekomst nog gaat komen.

Er zijn de afgelopen maanden al een aantal winkels verhuisd naar een nieuwe locatie in Kronenburg, zoals Norah en Jeans Centre. Maar de belangrijkste vernieuwingen van aankomende fase zijn te vinden aan de westkant, in de buurt van ALDI en C&A. Zo beginnen we aan de bouw van een nieuwe entree, zullen nog een aantal bestaande winkels verhuizen naar een voor hen nieuwe plek en zal er een nieuwe, inpandige bevoorradingsplek worden gemaakt.

Verder zullen we dit jaar meerdere gevestigde horecagelegenheden samenbrengen op één sfeervol plein: het Eat&Meet-plein. Hier kun je genieten van al het lekkers dat Kronenburg te bieden heeft. Daarnaast vind je hier ook verschillende voorzieningen, zoals toiletten en openbare zitgelegenheden. Om dit horecaplein te realiseren, zijn inmiddels al tientallen winkels verhuisd naar de huidige, gemoderniseerde modestraat.

De nieuwe entree, het Eat&Meet-plein en de andere vernieuwingen zullen naar verwachting mei 2024 van start gaan en eind 2025 afgerond worden. De werkzaamheden aan Kronenburg vinden gefaseerd plaats, wat betekent dat we gewoon open blijven gedurende de gehele herontwikkeling voor al jouw shopplezier! 🛍️


Op de hoogte

Volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel detail te missen van alle vernieuwingen in en om Kronenburg.