Vandaag geopend 09:00 - 21:00

Informatiecentrum Kronenburg Vernieuwt

6 juni 2024

Informatiecentrum Kronenburg Vernieuwt is geopend!

De vernieuwing van het centrum is in volle gang. Naast de komst van nieuwe ondernemers en een hoop heropende winkels is er nu ook ruimte gemaakt voor een gloednieuw informatiecentrum. In Informatiecentrum Kronenburg Vernieuwt kunnen bezoekers terecht voor alle updates over de vernieuwing. Dus, heb je dringende vragen of ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen? Loop dan zeker eens naar binnen! Je vindt het informatiecentrum naast HEMA.

 

 

Er is nog meer nieuws! Rituals heeft de deuren geopend op een nieuwe locatie. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken want de nieuwe zaak vind je nu schuintegenover het oude pand van Rituals. De nieuwe winkel straalt rust en luxe uit, met een prachtig interieur geïnspireerd door de natuur en oosterse tradities. Kom jij snel een kijkje nemen?

Op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kijk voor een sneak peek vast naar de planning en plattegrond. Volg ons verder op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel detail te missen van alle vernieuwingen in en om Kronenburg.