Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Hallo Jumbo!

13 mei 2024

Wereldhave kondigt een nieuwe stap aan in de vernieuwingen van Kronenburg: de komst van een gloednieuwe Jumbo Supermarkt! Met een oppervlakte van 3500 m2 zal deze toevoeging een essentiële rol spelen in het verrijken van het dagelijks versaanbod binnen het toekomstige centrum.

"Dit is een fantastische toevoeging en een extra reden voor een bezoek aan Kronenburg", verklaarde Doris Slegtenhorst, Commercieel Directeur & Hoofd Ontwikkeling bij Wereldhave. "De komst van Jumbo zal niet alleen de diversiteit en kwaliteit van ons dagelijks versaanbod verbeteren, maar ook bijdragen aan de algehele aantrekkelijkheid van het centrum. Het centrum wordt een plek om te consumeren, te beleven en te verblijven." 🛒

Naast de komst van de Jumbo Supermarkt omvat de herontwikkeling van Kronenburg nog een aantal andere vernieuwingen, waaronder een nieuwe entree, een nieuw horecaplein, verbeterde openbare voorzieningen en een algehele herinrichting van het centrum. Deze ontwikkelingen zullen een moderne en gastvrije omgeving creëren voor bezoekers en buurtbewoners, waar ruimte is voor boodschappen, winkelen, horeca, cultuur en gezondheid.

De eerste fase van de herontwikkeling is deze maand van start gegaan en naar verwachting zal de ontwikkeling eind 2025 worden afgerond. De opening van Jumbo staat gepland voor begin 2026. Gedurende deze gehele periode blijft het winkelcentrum open en toegankelijk voor bezoekers. 🛍️

Volg ons op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel detail te missen van alle vernieuwingen in en om Kronenburg.