Vandaag geopend 09:00 - 21:00

Winkels

Lees meer

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL en Aldi. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!

Supermarkt in Arnhem

Zoek je een supermarkt in Arnhem-Zuid? Bezoek dan een van de drie supermarkten van winkelcentrum Kronenburg: Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Bij ons kun je terecht voor biologische producten, je bonustoppers en andere voordelige boodschappen! Wanneer mogen wij je weer verwelkomen?

De dagelijkse boodschappen

In tegenstelling tot de winkels die alleen geopend zijn tijdens koopzondagen, zijn de meeste supermarkten van winkelcentrum Kronenburg 7 dagen per week open. Dus heb je op zondag niks meer in huis, dan kun je in ieder geval bij deze supermarkten in Arnhem terecht. Bovendien is parkeren helemaal gratis in onze overdekte parkeergarage!

Zin in Vers? Kom naar Kronenburg! 

In onze supermarkten vind je vele producten maar winkelcentrum Kronenburg in Arnhem heeft ook een breed scale aan vers! In de versstraat van ons winkelcentrum, tegenover supermarkt Albert Heijn, vind je onder meer: ZuivelhoeveVishandel De VakmanKippaleis en Keurslager De HaasKom langs in Kronenburg en geniet van ons vers aanbod!  

Over Kronenburg

Naast de supermarkten die het winkelcentrum rijk is, biedt Kronenburg nog veel meer voor een gezellig dagje uit. Met ruim 110 winkels op het gebied van mode, beauty en lifestyle slaag je gegarandeerd als je een dagje gaat winkelen in Arnhem-Zuid.