Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Lees meer

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL en Aldi. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!

Boekenwinkels in Arnhem

Boekenwinkels zijn een heerlijke plek om even te neuzen. Zelfs als je niet specifiek op zoek bent naar het boek van je lievelingsschrijver is de boekhandel een plek waar je geïnspireerd raakt. Bezoek de boekenwinkels in Arnhem voor een cadeau voor jezelf of voor een ander.

Boekencollectie

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor een e-reader blijft een boek van papier haar charme behouden. De eerste keer dat je een nieuw boek opent en de binding kraakt en knispert, is iets wat een digitaal boek niet kan evenaren. De boekenwinkels in Arnhem van winkelcentrum Kronenburg hebben een grote boekencollectie. Denk aan thrillers, romans, young-adult-boeken en prentboeken.

Meer dan boeken

Naast de boekencollectie van de boekenwinkels in Arnhem, hebben ze er ook tijdschriften, schrijfwaren, kookboeken, dvd’s en cadeaubonnen. De boekenwinkels zijn de gehele week te bezoeken, dus ook op koopzondagen.