Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Lees meer

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL en Aldi. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!

Juweliers in Arnhem

Goud, zilver, briljant, diamant. Al dat schittert is in Arnhem te vinden bij de juweliers van winkelcentrum Kronenburg. Bezoek de sieradenwinkels als je op zoek bent naar een mooi cadeau, of jezelf wilt trakteren op iets glinsterends. Want ook je eigen prestaties mogen worden gevierd en bezegeld met een aandenken.

Het perfecte cadeau

Een verjaardag, jubileum, huwelijk, geboorte of promotie kunnen de perfecte gelegenheid zijn om een geliefde te verrassen met een bijzonder cadeau. Een zoon of dochter die geslaagd of afgestudeerd is, kan een uitgelezen mogelijkheid zijn om eens flink uit te pakken. De juweliers in Arnhem hebben voor iedereen een passend sieraard.

Juwelenassortiment

Bij de juweliers in Arnhem worden onder andere oorbellen, armbanden, kettingen en (trouw)ringen verkocht. Voor een (merk)horloge, een goudsmidreparatie en het schieten van gaatjes bezoek je winkelcentrum Kronenburg