Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Activiteiten in december

1 december 2022

De feestdagen staan weer voor de deur!

Naarmate de dagen korter worden, de temperatuur zakt en iedereen steeds verder wegduikt in zijn kraag komen de feestdagen gelukkig dichterbij. In Kronenburg is ook dit jaar weer genoeg te beleven rondom de feestdagen. In deze blog vind je een overzicht van de geplande activiteiten.

10 december

Op zaterdag 10 december is er veel te beleven. Zo rijdt er door Kronenburg een Segway Kerst DJ die iedereen al rijdend voorziet van de allerleukste kerstmuziek tijdens het shoppen. Ook aan de kleintjes is gedacht. Steltenact De Sterren Van Het Noorden zal op deze dag namelijk aanwezig zijn voor het nodige entertainment. Mocht je van het shoppen honger hebben gekregen? Geen probleem! Gedurende de dag lopen hostessen rond met wat lekkers om uit te delen. Als klap op de vuurpijl komt zanger Raoul Wijsma langs om een optreden te geven.

17 december

Een week later belooft het weer een magische zaterdag te worden in Kronenburg. Niemand minder dan de Kerstman en de Kerstvrouw met hun Kerstelfjes komen namelijk dan een bezoekje brengen. Verder delen de hostessen deze dag weer wat lekkers uit en komt er een Dickens orgelman de mooiste kerstliedjes spelen terwijl hij wordt begeleid door een zangkoor.

24 december

Op zaterdag 24 december komt het Dickenskoor weer naar Kronenburg om de mooiste kerstliedjes te zingen en iedereen in de stemming te krijgen voor kerstavond.

Zoals je kunt lezen is er genoeg te doen in en rondom Kronenburg tijdens de feestdagen. Kom dus snel eens langs en geniet van het entertainment en het uitgebreide winkelaanbod.