Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Kom overdekt winkelen in Kronenburg

3 april 2023

Kronenburg is al jarenlang een toplocatie voor iedereen die van winkelen houdt, maar ook wij moeten soms even aan de slag om ervoor te zorgen dat ons centrum in topconditie blijft. We hebben een aantal belangrijke werkzaamheden die we met jullie willen delen, zodat je goed voorbereid naar ons overdekte centrum kunt komen. 

Vanaf 3 april tot en met 25 mei 2023 vinden er werkzaamheden plaats aan het busstation. Hou hier dus rekening mee wanneer je met het openbaar vervoer naar Kronenburg komt. Gelukkig blijft het winkelcentrum gewoon bereikbaar met de auto. Via de afslag Elden op de A325 ben je er zo! 

Omleidingen

We begrijpen dat de werkzaamheden voor wat ongemak kunnen zorgen, maar we willen jullie graag laten weten dat we er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Daarom hebben we omleidingen voor voetgangers en lokaal autoverkeer ingesteld. 


Voor voetgangers blijft de route buiten het winkelcentrum ongewijzigd. Je kunt vanaf de hoofdingang langs de gevel richting de Madser en het Croydonplein lopen. De oversteek over de Burgemeester Matsersingel wordt geregeld met verkeerslichten. Voetgangers uit Vredenburg, die naar het tijdelijk busstation willen, lopen de kortste route via de Slochterenweg. Tijdens de openingstijden van het winkelcentrum blijft de passerelle de toegang tot het winkelcentrum. De trap naar het bestaande busstation (aangeduid met X) wordt gedurende de werkzaamheden verwijderd, naar verwachting vanaf week 16. 

Als je met de auto komt, is er ook een omleiding. Het rode kruisingsvlak en de rijbaan zijn afgesloten in verband met de werkzaamheden. Autoverkeer kan ter hoogte van het UWV niet de Groningensingel inslaan of uitrijden. Autoverkeer op de Burgemeester Matsersingel wordt tijdelijk naar één rijstrook geleid. Maar geen zorgen, alle bedrijven en panden in Kronenburg blijven bereikbaar, je moet alleen even omrijden via de Kronenburgsingel. 

We doen er alles aan om de werkzaamheden zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra het busstation weer helemaal in orde is, hebben wij weer een mooie nieuwe oplevering om aan jullie te laten zien. Kom in de tussentijd overdekt winkelen en geniet van je bezoek.

👉🏻 Volg alle live-ontwikkelingen hier.

Tot snel in Kronenburg!