Vandaag geopend 09:00 - 21:00

Fit & Zo: Demodag

4 januari 2024

Yes! Je hebt besloten de fitste versie van jezelf te worden, maar welke sport past nou echt bij jou? Kronenburg to the rescue! Op zaterdag 24 februari vind jij jouw ideale (team)sport op de Fit & Zo Demodag. Hier staan meerdere sportverenigingen klaar om jou kennis te laten maken met verschillende sporten. Welke ga jij uitproberen?

Programma Fit & Zo Demodag
Wanneer: 24 februari
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur

 • 11.00 tot 12.00 uur - Yogahouse
  Zen! Maak je klaar voor een uurtje meditatie, mindfulness en balansoefeningen. Met stijlen als Hatha Yoga, Yin Yang Yoga, Kundalini Yoga, Yin Yoga en Pilates vind je bij Yogahouse dé yogavorm die het beste aansluit bij jouw doelen.

 • 12.00 tot 13.00 uur - Lancelot Schermclub
  Bij Lancelot Schermclub gaan plezier, ontwikkeling en ambitie hand in hand. Is het jouw doel om zelfverzekerder te worden? Dan ben je bij Lancelot Schermclub aan het goed adres. Trek je schermpak aan, pak je floretten erbij en haal de echte schermer in jou naar boven.

 • 13.00 tot 14.00 uur - Kangoo Club Arnhem
  Spring zo jouw fitdoelen tegemoet met de Kangoo Club! Ben je het lopen op een loopband of fietsen een beetje zat? Dan is Kangoo jouw nieuwe total body cardio-workout. Ervaren of beginner, jong of oud, bij Kangoo Club is iedereen welkom.

 • 14.00 tot 14.30 uur - Pocahontas Studio
  Behoefte aan heel iets anders? Dan is paaldansen voor jou weggelegd! Dit is niet zomaar dansles, dit is dansles voor mensen die zich sexy, sierlijk en stoer willen voelen. Dit alles wordt samengesteld tot een supermooie en unieke dans.

 • 14.30 tot 15.00 uur - Max Studios
  Je wilt heel graag dansen, maar je hebt nog geen idee welke stijl je zou willen beoefenen. Kom het uitproberen bij de demo van Max Studios. Hier vind je niet alleen Breakdance en Hiphop, maar ook stijlen als Salsa en Dancehall komen aan bod. Nu móét je bijna wel een keuze kunnen maken!

 • 15.00 tot 16.00 uur - PR-boxing Arnhem
  Kracht, zelfvertrouwen en beheersing. Dat is waar het om draait bij kickboksen. PR-boxing geeft jou de kans om hier eens van te proeven, maar onderschat het niet! Je hebt ook een hoop uithoudingsvermogen en conditie nodig. Durf jij het aan?

 • 16.00 tot 16.30 uur - RSVV
  De RSVV is een van de weinige omnisportverenigingen in Nederland. Dit is dé plek voor twijfellaars of als je snel bent uitgekeken op een bepaalde sport. Zo kun je dansen, basketballen, badmintonnen en nog veel meer. Dat is nou eens handig!

Kortom, tijdens de Fit & Zo Demodag in Kronenburg ontdek je niet alleen welke sport het beste bij jou past, maar beleef je ook een dag vol sportieve avonturen en nieuwe uitdagingen!

Yogahouse

Lancelot Schermclub

Kangoo Club Arnhem

Pocahontas Studios

Max Studios

PR-boxing Arnhem

RSVV