Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Black Friday Night

25 november 2022 - 25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de avond waar iedereen op zit te wachten: Black Friday Night! Op 25 november beleef je in Kronenburg de welbekende shopavond voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Van 17:00 tot 22:00 halen onze ondernemers weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Dansend door Kronenburg 
Hoge kortingen en gave acties klinkt als een goed feestje. Gelukkig is er dan ook de bijbehorende entertainment en muziek aanwezig. Strek je even uit en show je beste dancemoves tijdens het shoppen, zo kan jij er weer tegenaan en door naar de volgende winkel!  


Shoppen tijdens Black Friday Night
Black Friday Night is dé ideale avond om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze avond namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

Black Friday Deals* 

 • MMM DECO
  Een uitdeelactie van sample producten, leuke kortingen op artikelen en speciaal voor vandaag een zwarte, zijde roos in geschenkverpakking voor maar €1,50. 
 • AAAndacht
  Ken jij de Amberblokjes al? Kom bij AAAndacht langs en ga voor de heerlijke geurbeleving. Vandaag voor maar 5 euro per stuk!
 • MS Mode
  Vandaag krijg je 20% korting op de hele collectie.
 • Nova Moda
  Shop eerst met 20% op de hele collectie en maak daarna een leuke selfie, samen met jouw aankopen, in de photobooth voor de deur!
 • Scapino
  Stapelkorting!
  • 2 artikelen = 15% korting
  • 3 artikelen= 20% korting
  • 4 artikelen= 30% korting + een superleuke goodiebag

*Deze lijst wordt aangevuld. 

 

Black Friday Night wordt een dolle avond. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor swingend door Kronenburg te gaan en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Veel plezier!