Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Be Your Selfie Tour


De meest instagrammable experience ever van Arnhem is hier: de Be Your Selfie Tour! 🦄

Heb jij het al gehoord? De 14 selfie kamers die exclusief en tijdelijk in Kronenburg zijn? Je kan bij de Be Your Selfie Tour het perfecte plaatje of video schieten!

Maar dat is niet de enige boodschap, de naam zegt het al, de tour biedt vooral ruimte om gewoon jezelf te mogen zijn.


Openingstijden ☀️

Van 24 juni t/m 30 oktober geopend! 

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Looptijd en locaties

Looptijd

De hele zomervakantie en even daarna, kun jij genieten van de Be Your Selfie Tour. Want de tour staat van 24 juni t/m 30 oktober en zal dagelijks geopend zijn. Kijk voor de exacte openingstijden op de hoofdpagina

Locaties

Maar, waar vind ik dan die 14 selfie kamers? De eerste tien zijn een eitje om te vinden: in het oude pand van de HEMARKT. De andere vier staan verspreid door het winkelcentrum heen. Op het horecaplein vind je de telefooncel en twee andere spots zijn te vinden bij Indoorcity. 

Terug
Lees meer

Tips voor de pérfecte selfie

Selfies maken, het kan best een ingewikkelde opgave zijn. 👀 Maar geen zorgen, Kronenburg helpt je graag op weg met 7 gouden tips & tricks en video's om dé beste selfies en stories te kunnen maken!

Extra tip: Scroll door de playlist in de video om alle zeven video's te bekijken. ✨

Tips & Tricks | De Be Your Selfie Tour Series

Youtube Video 4

 

De 7 gouden tips

  1. Er zijn in totaal 14 selfie kamers in het winkelcentrum  
  2. Zet tijdens het maken van je foto’s en video’s jouw eigen spullen goed aan de kant zodat deze niet in de foto’s en video’s zichtbaar zijn 
  3. De selfiekamers hebben eigen verlichting. Dit zorgt er voor dat jouw foto’s en video’s genoeg licht hebben
  4. Kijk van tevoren of jij de foto's horizontaal of verticaal wilt. Scheelt een hoop gedoe als je wilt gaan posten! 
  5. Tag @kronenburgarnhem in de foto of video en gebruik de hashtag: #beyourselfietour  
  6. Met de #beyourselfietour kan je eventuele prijzen winnen met de leukste foto's die wordt gemaakt! Dus zorg dat je er op je best uit ziet. 
  7. En, vergeet vooral niet: Wees lekker jezelf! #beyourselfietour

     

Lees meer

FAQ

Wat is De Be Your Selfie Tour?
De Be Your Selfie Tour vindt plaats in 14 verschillende in Kronenburg. Draai aan het rad om erachter te komen welke eigenschappen stiekem het beste bij jou passen! Of gooi jezelf ondersteboven in de Upside Down Room. Zoveel keuze en zoveel leuks! Welke kamer(s) ga jij bezoeken? 

Hoe krijg ik toegang tot de kamers?
Om toegang te krijgen tot de kamers hoef je ze enkel te bezoeken. Er is geen aanmelding voor nodig. 

Wanneer zijn de kamers geopend?
De kamers zijn vanaf 24 juni tot en met 30 september iedere dag geopend. Bekijk de openingstijden hier op de hoofdpagina

Hoeveel kost de Be Your Selfie Tour?
Niks! Je mag de kamers helemaal gratis betreden.

Met hoeveel mensen mag ik op de kamer?
Je mag met maximaal één huishouden de kamers betreden. Dit doen we uit respect naar elkaar, voor de veiligheid en je staat elkaar niet in de weg tijdens het maken van je selfies!

Vind de Be Your Selfie Tour nog ergens anders plaats?
Nee. De Be Your Selfie Tour is een uniek concept in Kronenburg. Mis hem dus niet!

Waar zijn de kamers te vinden?
De kamers zitten verspreid door verschillende locaties in Kronenburg. Daarnaast is de plattegrond ook te halen bij The Point in het winkelcentrum.

Waar kan ik alle updates vinden m.b.t. De Be Your Selfie Tour?
Op onze Instagram-pagina en onze website. 

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik mijn vraag dan stellen?
Stuur ons gerust al jouw vragen of opmerkingen via Facebook of Instagram.

Lees meer

Praktische informatie

De locaties zijn te betreden met een rolstoel of buggy. Heb je een rolstoel of buggy nodig? Bij The Point staan ze voor je klaar en kun je makkelijk gebruik maken van deze uitleenservice! Ook kun je de beveiliging bereiken voor assistentie.

Huisregels

Je bent van harte welkom in onze Be Your Selfie Tour kamers, waar je in de mooiste selfie rooms helemaal jezelf mag zijn. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te houden, hanteren we naast de Kronenburg huisregels nog aanvullende Be Your Selfie Tour regels. Als je één van de kamers betreedt ga je akkoord met deze regels.

Onder begeleiding
In deze ruimte zijn kinderen tot 14 jaar welkom onder één voorwaarde: ouders en/of verzorgers houden een oogje in het zeil.

Schade en/of beveiliging
We gaan ervan uit dat niemand hier iets opzettelijk kapot maakt en dat er zuinig met de kamers wordt omgegaan. Aanwijzingen van medewerkers van Winkelcentrum Kronenburg dienen direct opgevolgd te worden. Mocht iemand dat niet begrijpen, zijn wij genoodzaakt dit te melden bij de politie. Oftewel: laten we het vooral gezellig houden, dat is voor iedereen beter.

Veilige en schone omgeving
Om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier op hun gemak voelt en in een veilige en schone omgeving foto’s kan maken, vragen we iedereen om netjes met de ruimtes om te gaan. Zie en behandel de kamers als je tweede huiskamer.

Niet aansprakelijk
Het gebruiken van de kamers is op eigen risico. Vergeet tijdens gebruik niet op je spullen te letten. Winkelcentrum Kronenburg (Wereldhave Nederland B.V.) is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, diefstal of verlies, hoegenaamd ook.

Let een beetje op elkaar
Laat jezelf van je beste kant zien en geef elkaar de ruimte. Daar wordt de wereld echt leuker van.

Veilig foto’s maken
Dus: laat geen rommel achter. Zo heeft iedereen een schone kamer zonder onnodige obstakels. Hou rekening met elkaar, dat houdt ook in: niet schreeuwen, vechten, enz.

Niet toegestaan
Omdat we willen dat kamers voor iedereen bruikbaar blijven is het niet toegestaan te eten, drinken en huisdieren mee naar binnen te nemen. Ook hele lieve of kleine huisdieren mogen niet naar binnen, waarbij hulphonden een uitzondering op de regel zijn. Ook is gebruik maken van (meegebrachte) alcoholische dranken, (soft) drugs, een e-sigaret en tabak niet toegestaan.

Hulp nodig?
Gaat er toch iets mis of voel je je niet veilig?

Bel dan de beveiliging: +31 6 28 66 69 79

De beveiliging heeft het recht om de toegang tot de Kamers van de Be Your Selfie Tour te ontzeggen.

Veel plezier in de selfie kamers, deel je foto’s of video’s met #beyourselfietour en maak kans op mooie prijzen!

Zakelijk

Ben jij een influencer en wil jij graag toegang krijgen tot de Be Your Selfie Tour kamers, of een samenwerking aangaan? Stuur gerust een mail naar kronenburg@asega.nl


Management team Kronenburg.

Lees meer

Tot snel bij Be Your Selfie Tour!