Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Omschrijving

In Kronenburg vind je de enige Handyman in Arnhem. Handyman is een West-Europese retailorganisatie die zich primair richt op de verkoop van vervangingsartikelen voor elektrisch huishoudelijke apparatuur. Handyman onderscheidt zich als een klantgerichte, maatschappelijk betrokken winkelketen wat zich vertaalt in een betrouwbaar en aantrekkelijk aankoopadres, waar vanuit respect voor klanten en de omgeving gewerkt wordt en waar persoonlijke aandacht, service en advies hoog in het vaandel staan.

Bijzondere services bij Handyman Arnhem:

Handyman Arnhem heeft meer dan onderdelen en accessoires. Wij vinden het belangrijk dat Handyman meer is dan een winkel. Wij zijn een probleemoplosser voor onze klanten. Natuurlijk is onze winkelketen bekend als onderdelenhuis en hebben we veel handige producten voor in en rondom het huis. Onze kennis is echter dat beetje extra waarmee we jou te hulp schieten. Heb jij een vraag over een apparaat in huis? Dan hebben wij het antwoord. Niet voor niets zeggen wij dat “super service” het handigste is waar Handyman de klant mee kan helpen. Van tevreden klanten krijgen wij energie, daarom doen wij zo hard ons best voor iedereen die bij onze winkel langs komt. 

Ons team heeft verstand van alles met een stekker, dus als jij een huishoudelijk apparaat hebt dat kuren vertoont, dan weten wij met welk onderdeel we deze huishoudelijke hulp weer in topconditie krijgen. Dit onderdeel bestellen we meteen voor je. Via haar leveranciers heeft Handyman keuze uit meer dan 1 miljoen onderdelen, voor elk soort apparaat, van elk merk. Schrijf het typenummer van de machine op en wij vinden het geschikte onderdeel; de V-snaar voor jouw wasmachine of een padhouder voor jouw Senseo koffiemachine. Omdat er zoveel verschillende onderdelen zijn, hebben we niet alles op voorraad in ons onderdelenhuis, maar binnen enkele dagen ligt het voor jou klaar. Persoonlijk advies met een glimlach hebben we altijd.

Handyman is niet alleen hét adres voor onderdelen. In onze winkel hebben we heel veel accessoires, benodigdheden en handige oplossingen voor het huishouden. Onze winkel is klein, toch is ons assortiment uitgebreid. We hebben te veel om op te noemen. Een  greep uit onze schappen:

Kronenburgpassage 86C
6831 ER ARNHEM
026-3272968
www.handyman.nl
arnhem@handyman.nl

Openingstijden

maandag
11:0018:00
dinsdag
09:0018:00
woensdag
09:0018:00
donderdag
09:0021:00
vrijdag
09:0018:00
zaterdag
09:0017:00
zondag
12:0017:00