Vandaag geopend 11:00 - 18:00

The Closet Sale

22 december 2022

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Kronenburg! Vanaf eind januari is er dagelijks de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Vanaf nu zoekt The Closet Sale elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️

Dagelijks (vanaf 08:00) ben jij voor één dag trotse eigenaar van je eigen shop aan de Kronenburgpassage 52 (tussen Hunkemöller en WE Fashion). Individueel betaal je €40 voor een ticket. Ben je met twee, of meer personen? Koop dan eenmalig een groepsticket van €70. Je levert bij de opening een borg in van €50 euro bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

 

Schrijf je hier in voor The Closet Sale:

*Meer informatie en details zie de FAQ en algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar contact@winkelcentrumkronenburg.nl. 

*Algemene Voorwaarden Closet Sale
*FAQ Closet Sale Kronenburg

 

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Kronenburg omver met jouw fantastische stijl.
Succes!