Vandaag geopend 09:00 - 21:00

First Access | Extra plekjes The Closet Sale

25 mei 2023

Oh nee toch! Je kledingkast puilt uit, je hebt zó veel interieurspullen dat Marie Kondo er een paniekaanval van zou krijgen en The Closet Sale in Kronenburg is al helemaal volgeboekt. Wat nu? 

We bieden je graag toch de kans een plekje te bemachtigen voor The Closet Sale. Vul onderaan de pagina jouw gegevens in op de reservelijst om first access te krijgen op nieuwe plekjes. Wij laten het jou als eerste en exclusief weten wanneer er weer nieuwe plekken vrijkomen. Hou je mailbox dus goed in de gaten!

Dus, Marie-Kondo er op los, stop alles wat je weg wil doen in een doos en bewaar deze nog even. Wie weet run jij binnenkort toch nog voor één dag je eigen kledingzaak in Kronenburg.

Hoe werkt het?

Geef je via onderstaand formulier op voor first access op de extra plekken. Tegen de tijd dat er een plekje vrijkomt of er dagen bijkomen, krijg jij als eerste een mail. Schrijf je dan direct in via deze pagina en claim je plekje bij The Closet Sale in Kronenburg. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hou dus je mail goed in de gaten!

 

First access lijst The Closet Sale

Ik ga akkoord met het privacybeleid

 
Wat is The Closet Sale

Elke dag kan jij trotse eigenaar zijn van je eigen shop aan Kronenburgpassage 52. De betaling per inschrijving is €40 en voor een groepsticket betaal je eenmalig €70. Je levert voor opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

*Alle informatie die ik moet weten

Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar contact@winkelcentrumkronenburg.nl