Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

28 oktober 2023 - 28 oktober 2023

Heb jij altijd al eens je kidshelden willen ontmoeten? Dat kan! Zaterdag 28 oktober komen jouw helden naar Kronenburg!

Naast de leukste ontmoetingen met helden als Bing & Flop, Buurman & Buurman en Sonic, kun jij ook de bekende YouTuber "Dutchtuber" ontmoeten. Ze komen allemaal speciaal voor jou langs!


Programma

Meet & Greet podium: 11.00 - 16.30 uur HEMA-plein

11.00 tot 11.45 uur | Bing & Flop
12.30 tot 13.15 uur | Buurman & Buurman
14.00 tot 14.45 uur | Sonic
15.30 tot 16.30 uur | YouTube hero: Dutchtuber

We verwachten tijdens dit evenement veel drukte in het centrum. Dat is natuurlijk gezellig, maar daarom hebben we voor de meet & greet met de YouTuber wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

  • Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
  • Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
  • Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.


LEGO-event: 11.00 - 16.00 uur Kronenburgplein

Maak jouw mooiste LEGO-bouwwerk en maak kans op mooie LEGO-prijzen! Je kunt terecht bij acht bouwtafels, twee game-units met LEGO-Games én één DUPLO-tafel. Bewonder de prachtige LEGO-bouwwerken en neem het op tegen je vrienden op in de LEGO game-units. Ga jij winnen?


Vitesse Kids Corner: 11.00 - 16.30 uur ANWB plein

Ontmoet Vito de Mascotte en bezoek de Vitesse stand met toffe Merchandise en leuke activiteiten van je favoriete club! Speel je favoriete voetbalspel op de game units en laat je schminken in Vitesse kleuren.

In verband met de drukte raden we je aan om op tijd te komen! We kunnen bij grote drukte niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt voor een meet & greet. 

Intertoys: 11.00 - 16.00 uur HEMA-plein

Een dag vol avontuur! Laat je schminken tot jouw idool en geniet van een bakje popcorn bij het kraampje. Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt er een Pokémon TCG ruilmiddag georganiseerd waar Pokémon trading cards geruild kunnen worden.* Heb je er nog geen genoeg van? Loop dan eens langs het kraampje vol merchandise van Bing & Flop, Sonic en Roblox (Dutchtuber). Tot dan!

*Alleen onder begeleiding mag er geruild worden.


Iedereen is van harte welkom in Kronenburg!

We willen graag dat alle kinderen mee kunnen doen met dit event, ook de kinderen (of kinderen van ouders) met een beperking.

Het winkelcentrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met parkeerplekken voor rolstoelgebruikers, drempelloze toegang, lift en rolstoeltoegankelijk toilet. Voor kinderen of ouders voor wie het vanwege hun beperking lastig is om in een rij op de beurt te wachten, denken we graag mee met een oplossing, je kunt je vooraf aanmelden via contact@winkelcentrumkronenburg.nl.


Foto's

Er zijn ontzettend veel foto's gemaakt. Was jij erbij en wil je graag de foto's van jou en je kinderen downloaden? Dan kan dat middels onderstaand formulier. Vul je gegevens in en jij krijgt een link te zien waar je de beelden kunt downloaden. Wij hebben een topdag gehad, hopelijk jullie ook!

Ik ga akkoord met het privacybeleid