Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Kerstdiner bestellen

25 november 2022

December, de mooiste en vooral ook drukste maand van het jaar. Van het optuigen van de kerstboom tot het inpakken van cadeaus, we hebben het er maar druk mee. Bespaar jezelf een hoop stress en bestel jouw favoriete versproducten via Kronenburg Connect. Let op: wees er op tijd bij! 👇

 

Gebruik code KERST2022 voor leuke kortingen!

 

Speciale besteldata/momenten kerst

  • Tot en met 21 december kun je nog online (kerst)bestellingen doorgeven (zowel voor afhaal als bezorgen).
  • Ná 21 december blijft Kronenburg Connect gewoon open, maar kan er geen afhaal of bezorgbestelling meer geplaatst worden voor de dagen 22 t/m 26 decemberAls je na 21 december bestelt, dan is de eerst mogelijke afhaal of bezorgdatum 27 december.
  • Op 22, 23 en 24 december kan er wel nog afgehaald worden tijdens openingstijden (indien dit is besteld vóór 22 december).
  • Op 25 & 26 december en 1 januari is er géén mogelijkheid tot afhalen of bezorging.
  • Op 24 en 30 december hanteren we andere bezorgtijden: tussen 10:00 en 16:00.

Kortom, plaats je online kerstbestelling vóór 21 december en jij hebt al jouw verse kerstbenodigdheden op tijd in huis!

 

Kerstassortiment

Bij het kerstdiner mag een eyecatcher niet ontbreken. Daarom hebben Keurslager de Haas & Kippaleis Kronenburg het meest prachtige vlees voor je om een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. Eet je liever vis of tapas met kerst? Dan ben je bij Vishandel de Vakman aan het juiste adres voor de meest bijzondere zeeparels!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een uitgebreide borrel tafel wilt maken met de lekkerste kazen, vleeswaren en een heerlijk wijntje. Voor deze elementen kun je terecht bij Zuivelhoeve, waar ze ook nog een rijk assortiment aan yoghurt-desserts hebben!

Vergeet je niet je boodschappen voor de kerstbrunch in de online mandje te doen? Kies bijvoorbeeld voor een versbelegd broodje van Bäcker Derks met een heerlijke vruchtensap of smoothie. Nog een toetje achteraf of een zoetigheidje bij de koffie? Bestel dan het lekkerste snoepgoed, chocolade en meer bij Jamin

Hoe jouw kerst er dit jaar ook uitziet, op iedere eettafel hoort een prachtig boeket van Marco's Bloemen te staan!

Kronenburg wenst je fijne feestdagen toe!